EPDM zwemvijver

De meest gekende bouwwijze van een zwemvijver is het metsen van een vorm en bekleden met EPDM-folie. EPDM-folie is een rubberfolie met een zeer hoge rekbaarheid. Deze folie is gekend om zijn uitstekende eigenschappen wat betreft waterdichting. Wij werken steeds met folie’s die op maat van uw vijver gemaakt worden en daarom garanderen wij u dan ook 20 jaar waterdichting van uw vijver!

"20 jaar garantie is de standaard!"

Bouwwijze

Wij starten met een bodemonderzoek om in te schatten of er droogzuiging nodig is om het grondwaterpeil te laten zakken. Is dit niet nodig kunnen wij de grondwerken onmiddellijk van start laten gaan.

Wij graven de vijver uit met eigen professioneel materiaal en staan dan ook garant voor een vlot verloop van deze werken. Wij verzorgen de afvoer en het verwerken van de overtollige grond eventueel met de nodige vergunningen.

Als basis van de vijver wordt steeds een betonnen vloerplaat gemaakt voorzien van de nodige wapening en strak afgewerkt voor een perfect vlakke bodem.

De constructie van de muren voeren wij uit in metselwerk of gestorte betonnen wanden om een stevige vijverconstructie te krijgen. Ook natuurlijke vormen zijn hierbij geen probleem. Door het plaatsen van een speciale beschermende folie in plaats van klassiek vilt voorkomen wij dat achteraf nog naden van het metselwerk zichtbaar zouden zijn. Wij garanderen dan ook dat al onze vijverwanden na vullen van de vijver zacht zullen blijven aanvoelen en u geen indrukkingen in de wanden kunt krijgen zoals bij het gebruik van isolatieplaten in de vijver.

Door een doorgedreven technische ontwikkeling van ons eigen filtersysteem staan wij garant dat uw zwemvijver het jaar rond een lust en geen last mag zijn. Wij installeren leidingen pompen en filters volgens de best beschikbare technieken met oog voor een laag energieverbruik en hoog comfort.

Tot slot verzorgen wij de visuele afwerkingen met natuursteen, metaal of hout op de randen en overloop met oog voor detail.

"Professioneel materiaal en eigen vakmensen!"

Om dit soort project vlot te laten verlopen worden steeds onze eigen vakmensen ingeschakeld.

Adres

Steenweg 109
3540 Herk-de-Stad
G 0468 45 57 22
T 013 55 22 44

info@hoveniersbedrijf.be

 


Zwemvijverbouwer: Goud

Openingsuren winkel en toonpark

woe: 10:00-12:00 en 13:00-18:00 
do: 10:00-12:00 en 13:00-18:00 
vr: 10:00-12:00 en 13:00-18:00
za: 09:00-17:00

ma, di en zo: gesloten

vrijdag 15/07 gesloten vanaf 12 uur.

16 tot en met 31 juli 2022 GESLOTEN.

Afhalen bodembedekkers: door de week op afspraak, op zaterdag zonder afspraak. Meer info.