Uw gazon, onze zorg

Niets is zo aantrekkelijk in de tuin als een mooi groen gazon. Door het uitgebreide machinepark van ’t Hoveniersbedrijf kunnen wij ieder gazon de baas. Of het nu gaat over het verticuteren van uw bestaande gazon of de totale heraanleg van een nieuw gazon, één adres: ’t Hoveniersbedrijf!

Wij kunnen in het voorjaar instaan voor de opstart van uw grasseizoen. Wij voeren dan de nodige werken uit zoals mesten en verticuteren. Eveneens besteden we aandacht aan het onderhoud van de grasranden.

Bij de aanleg van een nieuw gazon komt ook heel wat kijken. Zo gaan wij steeds na hoe we de bodemstructuur kunnen verbeteren, wel type gras het beste past bij uw tuin past en hoe we zo efficiënt mogelijk uw nieuw gazon kunnen aanleggen.

Vaak wordt er geopteerd om de bestaande gazon volledig te verwijderen alvorens aan de aanleg van een nieuw gazon te beginnen. Hiervoor kunnen onze machines ingeschakeld worden om dit zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Bij grote gazons kan ook geopteerd worden om het huidige gras chemisch te bestrijden en enige tijd later onder te werken. Vervolgens beschikken wij over materiaal om uw bodem te bewerken, bodemverbetraars aan te brengen en zo in verschillende stappen uiteindelijk een perfect ingezaaid gazon te verkrijgen.

U kan ook kiezen voor rolgazon. Dit zijn grasmatten speciaal gekweekt om in een mum van tijd ook uw tuin helemaal groen te doen kleuren. Bij het leggen van rolgazon wordt de grond net zoals bij zaaigazon met de grootste zorg eerst bewerkt. De rolgazon wordt manueel of machinaal gelegd. Hiermee is uw gazon in een mum van tijd afgewerkt en na slechts drie weken al terug helemaal beloopbaar.

Geen zin en tijd om het gras af te rijden en te onderhouden? Maar u wilt toch graag een groene buitenruimte? Dan is kunstgras dé ideale oplossing voor u!

Adres

Steenweg 109
3540 Herk-de-Stad
G 0468 45 57 22
T 013 55 22 44

info@hoveniersbedrijf.be

 


Zwemvijverbouwer: Goud

Openingsuren winkel en toonpark

woe: 10:00-12:00 en 13:00-18:00 
do: 10:00-12:00 en 13:00-18:00 
vr: 10:00-12:00 en 13:00-18:00
za: 09:00-17:00

JAARLIJKS VERLOF: 20 juli t.e.m. 2 augustus 2020

ma, di en zo: gesloten

Afhalen bodembedekkers: door de week op afspraak, op zaterdag zonder afspraak. Meer info.